2011-04-07

VELNIO AKMUO

Liepos 15-17 Anykščiuose įvyksiantis muzikos festivalis VELNIO AKMUO nenumaldomai artėja ir jau patvirtino beveik pusę atlikėjų:
BENEDICTION (Didžioji Britanija)
SUSPERIA (Norvegija)
OCTOBER TIDE (Švedija)
ONDSKAPT (Švedija)
FORGOTTEN TOMB (Italija)
IN MOURNING (Švedija)
ALCEST (Prancūzija)
HELLISH OUTCAST (Norvegija)
OBTEST (Lietuva)
PARALYTIC (Lietuva)

Mes tai vadiname gražia pradžia, bet pabaiga žada būti dar gražesnė. Festivalis pasipildys griežtais thrash stiliaus atlikėjais, į bendrą peklą įbersime papildomų lietuviškos scenos „prieskonių“, o viską vainikuosime trupučiu stoner, trupučiu heavy metal bei kitos stilistikos atlikėjais...
Planuojama, kad festivalyje iš viso dalyvaus ne mažiau 20 grupių. Be trijų festivalio koncertų tavęs laukia ir itin plati nekoncertinė programa – užtikriname, naktį ir dieną veiksmo bus tiek, kad reikės rasti laiko ir jėgų viską pamatyti.


Griebk bilietą, kol pigus, ir gauk kvietimą į kino filmą „Egzorcizmas“

Nuo balandžio 13 dienos bilietai į VELNIO AKMENĮ brangsta. Trijų dienų bilieto kaina šiuo metu - tik 70 Lt. Prisimink daug kur galiojančią nerašytą taisyklę – įsigyk bilietą anksčiau, ir mokėk pigiau.
DĖMĖSIO: nuo balandžio 1 d. pirmam šimtui žmonių, įsigijusių bilietus į festivalį naudojantis VA bilietų sistema (www.devilstone.net), dovanojame nemokamus kvietimus į kino filmą „Egzorcizmas“ („The Rite“). Nepraleisk progos! Daugiau apie tai skaityk čia: VELNIO AKMUO kviečia į „Egzorcizmo“ seansą.
Bilietais taip pat prekiauja bilietų platinimo bendrovė TIKETA.



Muzikos laboratorija....


Apie tai kol kas kalbama tik puse lūpų... Nedidelė antra festivalio scena nuo penktadienio pavirs tikrų tikriausia muzikos laboratorija, kurioje muzikuojantys festivalio dalyviai bus kviečiami kurti, groti, eksperimentuoti kartu su bendraminčiais, įrašinėti ir pristatyti savo kūrybą. Dvi dienas festivalio dalyviams bus sudarytos galimybės „pasireikšti“ ir kažką sukurti, o sekmadienį pristatyti. Visą festivalio savaitgalį muzikos laboratorijos scena priklausys publikai...
Plačiau apie tai papasakosime netrukus.


Naktinis kinas

Dvejus metus bandyta įgyvendinti idėja pagaliau virsta realybe! Jei naktinėms Rokotekoms trūksta jėgų, nieko tokio – ramiai pailsėti galėsi stebėdamas specialiai festivaliui paruoštą naktinio kino programą po atviru dangumi.
Bus matyti, gal nuo didelio ekrano pušų paunksmėje akių negalėsi atplėšti, nei sumerkti…
Kino programa jau greitai!



MC Growl


Pernai sėkmingai debiutavusi unikali festivalio pramoga šiais metais smogs ne prasčiau. Jei moki gerai „growl‘inti“, „scream‘inti“, burbuliuoti, kriokti ar kaip nors kitaip plėšyti gerklę ir puikiai atlikti posmą, skambant metalo muzikai – MC Growl kaip tik tau.
Šiais metais parengsime ne tik burleskas, bet specialiai MC Growl‘ui sukursime ir įrašysime muziką, kuri idealiai tiks burbuliuotojams.
Daugiau apie MC Growl skaityk čia: VA 2011 MC Growl


Rockthèque 1960 – 1989

Šių metų VELNIO AKMENS rokoteka nukels ne anksčiau ir ne vėliau kaip į 1960-1989 metus.
O, kad žinotum... šiam festivalio projektui muzika kruopščiai renkama beveik pusę metų. Tokiu būdu rokotekoje suskamba ir puikiai žinomi, klasika tapę kūriniai, ir tų laikų pogrindžio muzika. Svarbiausia, kad kai kuriems renginio dalyviams rokoteka tampa didžiausiu festivalio atradimu.
Penktadienio ir šeštadienio naktimis po koncertų čia vyksta tikra „oldskūlinė“ pekla…
Čia daugiau informacijos: VA Rockthèque
 



Tai tik kelios įdomesnės dalys iš šių metų VELNIO AKMENS programos. Platesnės informacijos apie jas ir kitas linksmybes ieškok festivalio svetainėje dar šį mėnesį.

Sužinok daugiau: www.devilstone.net
Palaikom ryšį: www.facebook.com/velnioakmuo
Festivalio treileris: www.youtube.com/velnioakmuo

Komentarų nėra: